
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
mazzetto di erbe aromatiche fresche miste le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
(volitelně)
nebo 1 cucchiaio di erbe aromatiche secche miste (volitelně) - 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani (o in polvere)
- 700 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carota pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 5 - 6 chiodi di garofano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 160.9 kcal / 673.1 kJ
- Protein
- 25.5 g
- Tuk
- 5.7 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Sodík
- 1197.6 mg
Alternativní recepty
Branzino al sale aromatico
55min
Roastbeef in salsa indiavolata
1hod. 20min
Polenta
1hod.
Dado di carne
45min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Seppie con i piselli
40min
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Arrosto di vitello con carciofi
1hod. 5min
Roastbeef in salsa verde
40min
Salsa tonnata
20min
Salsa verde "Bagnet"
15min