Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
(volitelně)
nebo 1 cucchiaio di erbe aromatiche secche miste (volitelně) - 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani (o in polvere)
- 700 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 5 - 6 chiodi di garofano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Vitello tonnato
24 godz. 45 min
Dado di carne
45 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Lonza alla senape
1h 5 min.
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5 min.
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Roastbeef in salsa verde
40 Min
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min