Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 55 g de azúcar refinada
- 1 g de sal fina
- 25 g de mantequilla
-
150
g de vino de marsala, dulce
nebo 150 g de vino dulce (oporto o jerez) - 335 g de harina de trigo
- 1 pieza de claras de huevo
- aceite en aerosol, cantidad necesaria
Crema pastelera
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 piezas de huevo
- 1 cda esencia de vainilla
Natilla de caramelo
- 105 g de azúcar refinada
- 50 g de leche
- 50 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 2 cditas esencia de vainilla
- 80 g de glucosa
- 15 g de mantequilla
- 95 g de queso crema
- 1000 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1000 g de aceite
Cannoli
- 1 pieza huevo, para barnizar
- 1000 g de aceite vegetal, para freír
- 50 g de azúcar glass
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 693 kJ / 165 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 35 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soletas
50 min
Pâte sucrée
55 min
Tiramisú
3 Std. 15 Min
Pannacotta
6 Std. 15 Min
Glaseado de chocolate
10 min
La Pavlova despeinada
4h
Mi Paris Brest
1h 30min
Creme Brulee de champán y soletas rosas
3 Std.
Carlota de mango y queso
7 godz.
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 Std.
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min