Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 55 g de azúcar refinada
- 1 g de sal fina
- 25 g de mantequilla
-
150
g de vino de marsala, dulce
nebo 150 g de vino dulce (oporto o jerez) - 335 g de harina de trigo
- 1 pieza de claras de huevo
- aceite en aerosol, cantidad necesaria
Crema pastelera
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 piezas de huevo
- 1 cda esencia de vainilla
Natilla de caramelo
- 105 g de azúcar refinada
- 50 g de leche
- 50 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 2 cditas esencia de vainilla
- 80 g de glucosa
- 15 g de mantequilla
- 95 g de queso crema
- 1000 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1000 g de aceite
Cannoli
- 1 pieza huevo, para barnizar
- 1000 g de aceite vegetal, para freír
- 50 g de azúcar glass
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 693 kJ / 165 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 35 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata de mermelada (Tarta Italiana de mermelada)
2h 35 min
Biscotti de chabacano y pistache
1j
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Panda Cheesecake
1j 30 menit
Filete Wellington
14h
Macarrones con merengue francés
1j 30 menit
Choux y eclairs
1j 30 menit
Ganache de chocolate
45 Min
Chiffon cake
1j
Rollito de mazapán bañado en chocolate
1j 25 menit
Tejas cubiertas de chocolate
45 Min
Ganache de chocolate
35 Min