Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 180 g de papa, peladas, en trozos
- 15 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina, y un poco más
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 2.79 g
- Sacharidy
- 19.28 g
- Tuk
- 1.84 g
- Vláknina
- 1.08 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan brioche
14ωρ.
Pan blanco
1 godz. 40 min
Pan Griego de Pascua (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Pan de brioche al vapor
2 Std. 40 Min
Scones de especias
30min
Hogaza rústica
24h
Pan para hamburguesa
3h 20min
Hogaza exprés
50min
Pan de caja
2 godz. 30 min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Pan de brioche
5h