Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache de maracuyá
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 50 g de azúcar invertido
- 225 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- 100 g de manteca de cacao, o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)
Temperado de chocolate
- 600 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 538 kJ / 128 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 7 mg
Alternativní recepty
Hojaldre
1h 20min
Pastel de tres leches
2 Std.
Ganache de chocolate
35min
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2 Std.
La Pavlova despeinada
4hod.
Pastel double fudge
3hod.
Pastel avellanado crispie
3hod.
Betún de chocolate
10min
Coctel nevado
15min
Praliné de avellanas TM6
25min
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min