
Zařízení & příslušenství
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
Příprava 1hod. 20min
Celkový 2hod.
16 porciones
Suroviny
Ganache de maracuyá
-
de pulpa de maracuyá120 g
-
de azúcar invertido50 g
-
de chocolate de leche en chispas o trozos225 g
-
de manteca de cacao o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)100 g
Temperado de chocolate
-
de chocolate de leche en chispas o trozos600 g
Nutriční hodnoty na 1 porción
Kalorie
128 kcal /
538 kJ
Protein
1 g
Tuk
7 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

ANTONIO BACHOUR: Alta repostería
11 recepty/-ů
Mexiko
Mexiko