
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache de maracuyá
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 50 g de azúcar invertido
- 225 g de chocolate de leche en chispas o trozos
- 100 g de manteca de cacao o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)
Temperado de chocolate
- 600 g de chocolate de leche en chispas o trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 128 kcal / 538 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 7 mg
Alternativní recepty
Povitica
Žádné hodnocení
Galletas de mantequilla y jarabe de maple
1hod. 30min
Pastelito de chocolate (Black Diamond)
2hod.
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Pasta choux
20min
Pastel double fudge
3hod.
Fondant de malvavisco
2hod. 15min
Merengue francés
10min
Pastel de limón y merengue
2hod. 10min
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50min
Macarrones con merengue suizo
1hod. 10min
Pastel de chocolate con avellanas
2hod. 40min