![Praliné de avellanas TM6 Praliné de avellanas TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/38a513e3-9773-4c59-914d-c42b394024bf/Derivates/d963a9da-ec66-4d7e-8f7e-08e9917cc226.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- 1000 g de agua, para limpiar
- 50 g de vinagre blanco
Praliné
- 250 g de avellanas tostadas, sin cáscara
- Nutriční hodnoty
- na 400 gramos
- Kalorie
- 10899 kJ / 2595 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 294 g
- Tuk
- 152 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bachour: LOVELY mousse de chocolate blanco, rosas y frambuesa
14 godz.
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2 Std.
La Pavlova despeinada
4h
Mi Paris Brest
1 Std. 30 Min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45 Min
Barra de chocolate estilo Oaxaqueño
2 Std.
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15 Min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1 Std. 50 Min
Pastel avellanado crispie
3h
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Mermelada de cebolla y tocino
40 Min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 Min