Kompatibilní verze
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di mozzarella e prezzemolo
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 400 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 260 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
Ragù di funghi
- 10 g di funghi porcini secchi
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 70 g di acqua tiepida
- 90 g di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti freschi
- 60 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2682.7 kJ / 640.8 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 481.3 g
- Tuk
- 30.9 g
- Nasycený tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 54 mg
Alternativní recepty
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Pizza stile Chicago
4 Std. 10 Min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Kroketi de atun
1 Std.
Bauletti di carne triestini
1 Std.
Spaghetti al vino rosso
30min
Gnocchi allo yogurt e prosciutto crudo
1 Std. 10 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min