Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 1 pizzico di sale
Cotechino
- 500 g di acqua
- 1 cotechino precotto (500 g circa)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 100 g di speck a fette
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 60.3 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 120.7 g
- Sodík
- 4.2 mg
Alternativní recepty
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Braciole di maiale con salsa all’ananas
3 Std.
Scrigno di cappelletti
2 Std.
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2 Std. 55 Min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4h 30min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min