Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 1 pizzico di sale
Cotechino
- 500 g di acqua
- 1 cotechino precotto (500 g circa)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 100 g di speck a fette
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 60.3 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 120.7 g
- Sodík
- 4.2 mg
Alternativní recepty
Cotechino e lenticchie
1h
Strüdel uva e salsiccia
2 Std.
Lasagne all'amatriciana
2 Std.
Scarpinasc
9h 30min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 Std. 30 Min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1sa 10 dk
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min
Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi
1 Std. 20 Min
Crostini di pane con tapenade
25min
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1h
Polpettone in crosta
1sa 10 dk