Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 80 g di mandorle pelate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di paprika dolce
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 320 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2900.4 kJ / 692.8 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 267 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 Min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 Min
Gnocchi alle mandorle
1h 40min
Tagliolini zucchine e culatello
30 Min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 Min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 Min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 Min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 Min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 Min
Spaghetti con la bottarga
25min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min