Kompatibilní verze
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di finocchietto selvatico pulito e asciutto + q.b.
- 200 g di acqua bollente
- 100 g di pecorino stagionato a pezzi (3 cm)
- 75 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di patate pulite e a pezzi piccoli
- 500 g di zucca decorticata e a pezzi piccoli
- 2 cucchiai colmi di concentrato di pomodoro
- 10 castagne fresche pelate (o congelate e fatte scongelare)
- 1 pizzico di sale
- latte intero q.b.
- olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 23.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Tortino di scampi in crema
2h
Polpettine alla zucca
1h 25min
Lasagne di zucca
1h
Eggah con caponata
50min
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Lasagnetta con zucca e funghi
1h 15 min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1h 30min
Tortelli di zucca e seitan con salsa di noci
1h 15 min
Risotto con zucca e Taleggio
45min