Kompatibilní verze
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di finocchietto selvatico pulito e asciutto + q.b.
- 200 g di acqua bollente
- 100 g di pecorino stagionato a pezzi (3 cm)
- 75 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di patate pulite e a pezzi piccoli
- 500 g di zucca decorticata e a pezzi piccoli
- 2 cucchiai colmi di concentrato di pomodoro
- 10 castagne fresche pelate (o congelate e fatte scongelare)
- 1 pizzico di sale
- latte intero q.b.
- olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 23.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Torta all'arancia e crema tropicale
2h 35 min.
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Pesto di avocado
15 Min
Lasagne di zucca
1 Std.
Torta rovesciata ai fichi
1 Std. 15 Min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2 Std.
Torta banana e cioccolato glassata alla ricotta
1 Std. 20 Min
Gratin di zucca e castagne
1 Std. 10 Min
Paccheri zucca e gamberoni
50 Min