Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 375 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 350 g di farina manitoba
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata
- 80 g di scalogni a rondelle sottili
- 500 g di carne trita mista (bovino e suino)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1424.3 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 38.9 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 555.6 mg
Alternativní recepty
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1 godz.
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Pane nero siciliano
8 Std. 50 Min
Mafalde siciliane
2h 15min
Ravioli di ricotta
1h 35min
Muffolette
3h
Cartocci e viennesi siciliani
3 godz. 15 min
Pane siciliano
2h 45min
Panelle
1h 25min
Rosticceria siciliana
2 godz.
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min