Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di mandorle tostate non salate
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 100 di mosto cotto
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 50 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 223.9 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 22.5 mg
Alternativní recepty
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Minestra di fave con cicoria
50min
Cornetto di Matera
4 godz. 30 min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2h
Cartellate
1h 5min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2h