Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di mandorle tostate non salate
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 100 di mosto cotto
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 50 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 223.9 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 22.5 mg
Alternativní recepty
Ciambella abbraccio
2 Std.
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Cartellate
1 Std. 5 Min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Paste di mandorla al pistacchio
3 Std. 30 Min
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Focaccia barese TM6
4 Std.