Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di zucchero
- 45 g di strutto
- 125 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 15 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 125 g di ricotta, compatta
- 15 g di gocce di cioccolato
- 35 g di frutta candita mista
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6845 kJ / 1636 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 219.8 g
- Tuk
- 70 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Tartellette con crema al limone
4h
Cupolette al limone
9 godz.
Piccole cassatine al forno
2 Std.
Gelo di anguria
3h 30min
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40min
Bignè con crema pasticcera
3h
Cassata siciliana
6h 35min
Piconi
1h 10min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Iris siciliani
4h 10min