Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 (almeno W 300)
Impasto
- 250 g di acqua fredda
- 2 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0 (almeno W 300) + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 10 g di sale
Farcitura e terminare la preparazione
- 50 g di formaggio stagionato (es. Casera, Asiago), a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 50 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 185 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane semplice
4h
Pane di patate e noci
21h
Corn bread (pane di mais)
1 Std. 30 Min
Pizza chiena
5h
Frittelle di agretti
2 Std.
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2 Std. 20 Min
Rotoli croccanti
9h 30min
Arancini di riso
3h 5 min
Panini di patate
20h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Lievito madre disidratato
24hod. 10min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min