Pane rustico ripieno

Pane rustico ripieno

4.9 14 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 29hod.
2 pezzi

Suroviny

Lievitino
  • di acqua
    150 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina tipo 0 (almeno W 300)
    150 g
Impasto
  • di acqua fredda
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    2 g
  • di farina tipo 0 (almeno W 300) + q.b.
    350 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di sale
    10 g
Farcitura e terminare la preparazione
  • di formaggio stagionato (es. Casera, Asiago), a pezzi
    50 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di acqua
    500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di olive nere denocciolate a rondelle
    30 g
  • di gherigli di noci tritati grossolanamente
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 1201 kcal / 4891 kJ
Protein 38 g
Tuk 28 g
Sacharidy 185 g
Vláknina 11 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...