Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Farciture
- 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di pomodori senza semi e a pezzi (vedere consiglio)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm circa)
Impasto
- 1470 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di zucchero -
10
g di lievito di birra fresco
nebo 5 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Preparazione del calzone
- 100 g di prosciutto cotto a fettine
- 100 g di crescenza a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1513.5 kJ / 361.8 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 810.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panzerottini TM6
4 Std.
Pizzette
3 Std. 40 Min
Focaccia primavera
3h
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3 Std. 35 Min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h