Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g d'oignon (1 gros), coupé en dés (1 cm)
- 110 g de carotte (1 moyenne), coupée en dés (1 cm)
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'étrilles, coupées en quatre
- 40 g d'huile d'olive
- 10 g de cognac
- 180 g de vin blanc
- 700 g de fumet de poisson
- 150 g de coulis de tomates
- 30 g de concentré de tomate
- 2 c. à café de cerfeuil frais, haché
- 2 c. à café d'estragon frais, haché
- ½ c. à café de piment doux en poudre
- du sel
- 40 g de beurre, coupé en dés
- 70 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- 20 g de fécule de maïs, type Maïzena (délayée dans 2 c. à soupe d'eau froide)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1186 kJ / 282 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1 Std. 15 Min
Pâtes façon risotto aux coquillages
50min
Bûche de la mer
13 godz.
Fumet de poisson
45min
Crêpes suzette
2h 15min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min
Ragoût de langouste
1h 35 min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Sauce américaine
55 min
Beignets de crevettes
35min
Sauce gribiche
15 Min