Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
-
50
g di strutto di maiale
nebo 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g di pancetta di maiale
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2402 kJ / 574 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Torta pasqualina
2u. 5min
Pasta brisée
10min
Muffin salati
1h
Sformato di verdure
1h 35min
Pasta sfoglia veloce
2h
Verdure ripiene
1h 20min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Piadina romagnola
15min
Cuculli genovesi ai ceci
1h 30min
Erbazzone reggiano
2h
Torta salata di bietole
1h
Crostata salata di spinaci
1h