
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
-
50
g di strutto di maiale
nebo 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g di pancetta di maiale
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 574 kcal / 2402 kJ
- Protein
- 23.7 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Pasta brisée
10min
Quiche Lorraine
45min
Verdure ripiene
1hod. 20min
Lasagne al forno
2hod. 30min
Cannelloni spinaci e ricotta
1hod. 30min
Sformato di verdure
1hod. 35min
Torta di asparagi
1hod. 10min
Focaccia al formaggio
55min
Erbazzone reggiano
2hod.
Focaccia con la crescenza
1hod. 45min
Erbazzone (vegan)
2hod. 20min
Grissini stirati
2hod.