
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preimpasto
- 200 g di acqua
- 10 g di yogurt al naturale (2 cucchiaini)
-
½
cucchiaino raso di lievito di birra disidratato
nebo 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato - 1 cucchiaino di zucchero
- 200 g di farina di forza
Secondo impasto
- 10 g di burro
- 100 g di farina di forza
- 50 g di farina di farro
- 50 g di farina di mais fioretto
- 50 g di farina di soia
- 50 g di farina di grano saraceno (macinata fine)
- 50 g di farina di segale
-
4
cucchiai di olio extravergine di oliva
nebo 2 cucchiai di strutto - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fette
- Kalorie
- 389 kcal / 1627 kJ
- Protein
- 12.7 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Pan brioche integrale
21hod. 45min
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Pane rustico
2hod.
Pane di segale
3hod. 20min
Pane all'orzo
2hod. 45min
Pan brioche integrale
21hod. 45min
Panini alle erbe
3hod. 5min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3hod. 40min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Pane di grano saraceno
2hod. 35min
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min