Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preimpasto
- 200 g di acqua
- 10 g di yogurt al naturale (2 cucchiaini)
-
½
cucchiaino raso di lievito di birra disidratato
nebo 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato - 1 cucchiaino di zucchero
- 200 g di farina di forza
Secondo impasto
- 10 g di burro
- 100 g di farina di forza
- 50 g di farina di farro
- 50 g di farina di mais fioretto
- 50 g di farina di soia
- 50 g di farina di grano saraceno (macinata fine)
- 50 g di farina di segale
-
4
cucchiai di olio extravergine di oliva
nebo 2 cucchiai di strutto - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fette
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4 Std.
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Pane all'orzo
2h 45min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane rustico
2h
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Panini alle erbe
3h 5min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min