Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 15 g Öl
- 50 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Rosenkohl, halbiert (siehe Tipp)
- 100 g Katenschinkenwürfel
- 900 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 Msp. Muskat
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g Penne Rigate (z. B. von Barilla)
- 200 g Frischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2951 kJ / 705 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1836 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 Min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 Min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45min
Spinat-Frischkäse-Nudeln
45min
Zucchini-Frischkäse-Sauce
30 Min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
25min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30 Min
Spitzkohl-Schupfnudeln
30 Min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 Std.