Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, mit den feinen Stielen
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Drillinge, halbiert
- 250 g Kohlrabi, in Stücken (1 cm)
- 250 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g grüne Bohnen, TK
- 150 g Erbsen, TK
- 2 Zwiebeln (100 g)
- 40 g Butter, in Stücken
- 200 g Sahne
- 20 g Mehl
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1780 kJ / 425 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 8.7 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Porree-Stampf mit mediterranem Topping
45 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10 min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 min
Möhren-Kohlrabi-Topf
50 min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Eintopf von Wintergemüsen
50 min
Leipziger Allerlei mit Kartoffeln
1h
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50 min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 min