Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps

Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps

4.3 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portions

Suroviny

  • unsalted butter diced, plus 1 tsp
    40 g
  • double cream
    100 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 pinch
  • water
    1400 g
  • lemons freshly squeezed juice only (see tip)
    3
  • cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
    1
  • pancetta
    4 slices
  • olive oil
    2 tsp
  • hake fillets boneless, skin on
    2
  • ground black pepper to taste
  • fresh baby spinach
    150 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 752 mg
Protein 58 g
Kalorie 3793 kJ / 907 kcal
Tuk 66 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 32 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...