Zařízení & příslušenství
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portions
Suroviny
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
752 mg
Protein
58 g
Kalorie
3793 kJ /
907 kcal
Tuk
66 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
32 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Calendar 2022
12 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min.
Creamed Cod
45min.
Double Pea and Chorizo Soup
45min.
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2hod. 45min.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Prawn Saganaki with Feta
35min.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1hod. 20min.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min.
Crab & Prawn Linguine
25min.