
Kompatibilní verze
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g unsalted butter diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets boneless, skin on
- ground black pepper to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 907 kcal / 3793 kJ
- Protein
- 58 g
- Tuk
- 66 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Sodík
- 752 mg
Alternativní recepty
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Hot Crab Dip
35min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1hod. 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2hod.
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9hod. 20min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1hod. 30min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min