Kompatibilní verze
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3793 kJ / 907 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 66 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 752 mg
Alternativní recepty
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1h 15 min
Horror punch
20min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Pea and Lardo Soup
1h 5 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1sa 35 dk
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min