Zařízení & příslušenství
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portions
Suroviny
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
752 mg
Protein
58 g
Kalorie
3793 kJ /
907 kcal
Tuk
66 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
32 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Calendar 2022
12 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min.
Mushroom Risotto
30min.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3hod.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1hod. 20min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min.
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min.