Kompatibilní verze
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3793 kJ / 907 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 66 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 752 mg
Alternativní recepty
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min