Zařízení & příslušenství
Mushroom risotto
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
cold butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
water720 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
457 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
2149.2 kJ /
511.7 kcal
Tuk
21.8 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
8.9 g
Sacharidy
63.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Community fave brown rice salad
55min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Creamy potato mash
30min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Blended mixed vegetable soup
45min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Traditional minestrone
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
No fail mash potato
20min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min
Fruity dream
10min