
Zařízení & příslušenství
Vegetable soup
Příprava 15min
Celkový 35min
6 portions
Suroviny
-
potatoes cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh tomato cut into halves1
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces400 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water600 g
-
butter or olive oil20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
91.8 kcal /
385.5 kJ
Protein
2.4 g
Tuk
3.5 g
Sacharidy
10.8 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sodík
184.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
183 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland