Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 5 克 乾香菇 ,泡軟,切條
- 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切薄片
- 200 克 娃娃菜 ,切段(約5公分)
- 50 克 高湯
- 10 克 米酒
- 5 - 10 克 醬油 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 炸豬皮 ,泡軟
- 50 克 紅燒鰻罐頭
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 571.2 kJ / 136.6 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 1.7 g