紅燒鰻燉娃娃菜
TM5 TM6

紅燒鰻燉娃娃菜

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 5 克 乾香菇 ,泡軟,切條
  • 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切薄片
  • 200 克 娃娃菜 ,切段(約5公分)
  • 50 克 高湯
  • 10 克 米酒
  • 5 - 10 克 醬油 ,依個人口味調整
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 30 克 炸豬皮 ,泡軟
  • 50 克 紅燒鰻罐頭

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
571.2 kJ / 136.6 kcal
Protein
6.4 g
Sacharidy
10.4 g
Tuk
7.8 g
Vláknina
1.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty