Zařízení & příslušenství
紅燒鰻燉娃娃菜
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
蒜頭 切片10 克
-
乾香菇 泡軟,切條5 克
-
紅蘿蔔 去皮,切薄片20 克
-
娃娃菜 切段(約5公分)200 克
-
高湯50 克
-
米酒10 克
-
醬油 依個人口味調整5 - 10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
炸豬皮 泡軟30 克
-
紅燒鰻罐頭50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.4 g
Kalorie
571.2 kJ /
136.6 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
10.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan