Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 60 - 80 g szczawiu, świeżego, bez łodyg
- 10 - 15 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście (volitelně)
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 120 g oliwy z oliwek
- 30 g orzeszków piniowych
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 6250.9 kJ / 1493 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 150 g
- Nasycený tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 1926 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10min
Pesto szpinakowe
10min
Pesto z jarmużu
25min
Pesto sezamowe
10min
Hummus z buraka
1h
Pesto z bazylii
10min
Sos serowy z orzechów nerkowca
8h 5min
Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą
10min
Moskole z podhalańskim sosem grzybowym
2 Std. 40 Min
Pesto z rukoli
10min
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min