Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 400 - 800 g pimento cortado em tiras (1-2 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 787.6 kJ / 188.3 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 19 g
- Sodík
- 17.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear 400 g de beringela
35 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min
Cozer 12-14 salsichas Frankfurt
20min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Cozer 100-300 g de pimentos
20min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Cozer 400-800 g de couve
30 min
Cozer 300 g de couve
20min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Saltear 200 g de pimento
20min
Saltear 200 g de beringela
30 min