Dessert pesche e arance con mousse al formaggio

Dessert pesche e arance con mousse al formaggio

4.0 1 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

Composta di pesche
  • arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di stevia
    40 g
  • di pesca a dadini
    300 g
  • di gelatina neutra
    1 bustina
Crema al formaggio
  • di cioccolato fondente (75% di cacao)
    40 g
  • di panna, qualsiasi tipo fresca
    150 g
  • di cannella in polvere
    ½ cucchiaino
  • di stevia
    20 g
  • di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 350 kcal / 1465 kJ
Protein 10 g
Tuk 27 g
Sacharidy 15 g
Vláknina 2.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...