Zařízení & příslušenství
Cashew-Vanille-Joghurt
Příprava 20min.
Celkový 16hod.
8 Gläser
Suroviny
-
Cashewkerne, ungeröstet200 g
-
Wasser950 g
-
Vanillepaste (oder Mark von 1 Vanilleschote)1 ½ TL
-
40 - 60 g AgavensirupAhornsirup40 - 60 g
-
½ TL Agar-Agar, (für 0,5 l)Agartine1 Pck.
-
Salz1 Prise
-
Guarkernmehl1 TL
-
Joghurt-Ferment Menge laut Packungsangabe (siehe Tipp)1 Pck.
-
30 g ZitronensaftZitronensäure1 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Glas
Protein
5 g
Kalorie
712 kJ /
170 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fermentieren
29 recepty/-ů
Německo
Německo
Joghurt
8 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Sahnealternative auf Cashewbasis
6hod.
Sojajoghurt (vegan)
12hod. 15min.
Kokosjoghurt (vegan)
12hod. 25min.
Weißes Mandelmus
1hod. 5min.
Cashewsahne
5min.
Cremiger Haferdrink
10min.
Vegane Mayonnaise
5min.
Mandeldrink
20min.
Cashew-Joghurt
12hod. 10min.
Veganer Sauerrahm
10hod. 15min.
Kokosmilch-Basis
10min.
Mandeldrink
6hod. 10min.