Zařízení & příslušenství
清炒茼蒿
Příprava 5min.
Celkový 5min.
2 人份
Suroviny
-
油15 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
茼蒿 洗净沥干,切段350 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
872.3 mg
Protein
3.4 g
Kalorie
472.5 kJ /
113 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
免疫力补给站
21 recepty/-ů
Čína
Čína
冬季蔬食料理
15 recepty/-ů
Čína
Čína