Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yogurt al caffè
- 1000 g di latte intero
- 7 g di caffè solubile
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 8 vasetti
- Kalorie
- 3317.9 kJ / 793 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Sacharidy
- 90.7 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 402 mg
Alternativní recepty
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 godz. 40 min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt
12h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 godz.
Yogurt con latte condensato
12h 10min