Kompatibilní verze
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di torrone bianco, a pezzi
- 4 uova (circa 60 g l'una)
- 100 g di zucchero
- 20 g di liquore all'amaretto
- 500 g di mascarpone
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di pandoro, a fette
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente (75% di cacao), a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3342.4 kJ / 798.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 66 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 0.1 mg
Alternativní recepty
Panna cotta con coulis di albicocche
6hod. 15min
Bis di tartufini: pandoro e pistacchio; cioccolato e amaretti
2h
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 godz. 30 min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1 godz.
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5小时
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 godz.
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 Min
Sbriciolata ai mirtilli
1 godz.
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1 godz.