Kompatibilní verze
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di torrone bianco, a pezzi
- 4 uova (circa 60 g l'una)
- 100 g di zucchero
- 20 g di liquore all'amaretto
- 500 g di mascarpone
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di pandoro, a fette
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente (75% di cacao), a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3342.4 kJ / 798.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 66 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 0.1 mg
Alternativní recepty
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Tiramisù alle noci e caramello salato
1h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1h 20min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Semifreddo albicocche e amaretti
6h 30min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone
3 Std. 40 Min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 Std.
Crema al torroncino
10 min
Crema diplomatica
30min