Zařízení & příslušenství
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
4 vejce
-
400 gramů chřestu, bílého oloupaného, odkrojené dřevnaté konce
-
400 gramů zeleného chřestu spodní třetina oloupaná, dřevnaté konce odkrojené
-
60 gramů oleje
-
20 gramů vinného octa, bílého
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička hořčice
-
3 špetky pepře, černého, mletého
-
½ svazku pažitky čerstvé, nasekané
-
5 kusů ředkviček, červených na kostičky (5 mm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
1083 kJ /
259 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chřest
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min.
Waldorfský salát na čekankových listech
30min.
Salát romanesco
1hod. 45min.
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1hod.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min.
Čočka na kari s dýní v páře
1hod. 15min.