Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porce
Suroviny
Kachní prsa
-
2 kachní prsa, s kůží (cca 250 - 350 gramů, 3 cm silné)
-
¼ čajové lžičky soli
-
⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 pomeranč malý, nejlépe bio, nakrájený na plátky (3-5 mm)
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Pomerančový zabaglione a podávání
-
40 gramů pomerančového džusu
-
½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
⅛ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého bílého pepře
-
1 špetka mletého kajenského pepře
-
3 žloutky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
1737 kJ /
415 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2hod. 45min.
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min.
Holandská omáčka
15min.
Ghí
2hod. 10min.
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2hod. 10min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min.
Paštika z kachních jater
45min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.