
Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porce
Suroviny
Kachní prsa
-
2 kachní prsa, s kůží (cca 250 - 350 gramů, 3 cm silné)
-
¼ čajové lžičky soli
-
⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 pomeranč malý, nejlépe bio, nakrájený na plátky (3-5 mm)
-
1850 gramů vody
-
1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Pomerančový zabaglione a podávání
-
40 gramů pomerančového džusu
-
½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
⅛ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého bílého pepře
-
1 špetka mletého kajenského pepře
-
3 žloutky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
415 kcal /
1737 kJ
Protein
30 g
Tuk
30 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
0.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2hod. 45min
Sous-vide roastbeef
94hod. 45min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48hod.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2hod. 10min
Borůvkový jogurt
13hod.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min