
Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
Příprava 30min
Celkový 2hod. 20min
4 porce
Suroviny
Kachní prsa
-
kachní prsa, s kůží (cca 250 - 350 gramů, 3 cm silné)2
-
soli¼ čajové lžičky
-
mletého černého pepře⅛ čajové lžičky
-
pomeranč malý, nejlépe bio, nakrájený na plátky (3-5 mm)1
-
vody1850 gramů
-
vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku1 rovná čajová lžička
Pomerančový zabaglione a podávání
-
pomerančového džusu40 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty½ čajové lžičky
-
soli⅛ čajové lžičky
-
mletého bílého pepře2 špetky
-
mletého kajenského pepře1 špetka
-
žloutky3
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
415 kcal /
1737 kJ
Protein
30 g
Tuk
30 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
0.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sous Vide
7 recept
Česká republika
Česká republika