Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kachní prsa
- 2 kachní prsa, s kůží (cca 250 - 350 gramů, 3 cm silné)
- ¼ čajové lžičky soli
- ⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 pomeranč, malý, nejlépe bio, nakrájený na plátky (3-5 mm)
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
Pomerančový zabaglione a podávání
- 40 gramů pomerančového džusu
- ½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
- ⅛ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého bílého pepře
- 1 špetka mletého kajenského pepře
- 3 žloutky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Holandská omáčka
15 Min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 godz. 45 min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 godz. 10 min
Béarnská omáčka
20 min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1h 5min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2u. 5min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35 min.
Holandská omáčka
15 Min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 godz. 20 min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1h
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 godz. 30 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min