Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porce
Suroviny
Kachní prsa
-
2 kachní prsa, s kůží (cca 250 - 350 gramů, 3 cm silné)
-
¼ čajové lžičky soli
-
⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 pomeranč malý, nejlépe bio, nakrájený na plátky (3-5 mm)
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Pomerančový zabaglione a podávání
-
40 gramů pomerančového džusu
-
½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
⅛ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého bílého pepře
-
1 špetka mletého kajenského pepře
-
3 žloutky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
1737 kJ /
415 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Holandská omáčka
15min.
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1hod.
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min.
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2hod. 45min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Holandská omáčka
15min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.