Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
TM6

Kachní prsa s pomerančovým zabaglione

4.2 ( 18 hodnocení )

Suroviny

Kachní prsa

  • 2 kachní prsa, s kůží (cca 250 - 350 gramů, 3 cm silné)
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 pomeranč malý, nejlépe bio, nakrájený na plátky (3-5 mm)
  • 1850 gramů vody
  • 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
    nebo 30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (z půlky citrónu)

Pomerančový zabaglione a podávání

  • 40 gramů pomerančového džusu
  • ½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    nebo ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • ⅛ čajové lžičky soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře
  • 1 špetka mletého kajenského pepře
  • 3 žloutky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
415 kcal / 1737 kJ
Protein
30 g
Tuk
30 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty