
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 postas de bacalhau demolhado (400 g aprox.)
- 4 ovos
- 4 dentes de alho
- 1200 g água
- 30 g azeite mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 pitada de sal
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 1 folha de louro
-
Pão alentejano q.b. cortado em fatias
nebo Broa de milho
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 396.3 kcal / 1658.3 kJ
- Protein
- 33.9 g
- Tuk
- 18.1 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Sodík
- 2936.1 mg
Alternativní recepty
Escabeche de pernil - TM31
10hod.
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2hod. 50min
Arroz de polvo com amêijoas
3hod. 20min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50min
Bisque de marisco
45min
Sopa do Espírito Santo
55min
Sopa da panela
30min
Poejada
45min
Sopa de segurelha
40min
Arroz de lingueirão
3hod.
Sopa de agrião com ovo cozido
45min
Sopa de cação
40min