Kompatibilní verze
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g de betabeles, en rebanadas (2 mm)
- 40 g de jugo de naranja, recién exprimido
-
10
g de vinagre de sidra
nebo 10 g de vinagre de vino blanco - 30 g de aceite de oliva
- ¾ cdita de sal, o al gusto
-
4
filetes de merluza, con o sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) (ver tip)
nebo 4 filete de rape deshuesado y sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) - ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1 cda de hoja de tomillo fresco
- 1850 g agua, plus extra to submerge bags
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 100 g de arúgula
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1665 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Aperitivo de arándanos y canapés de camarones
5h
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
35min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1h
Helado vegano de pistache y cardamomo
20 min
Echalots sofritos 250 g
Žádné hodnocení
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12h 30min
Helado de chocolate
12 godz.
Tortellini de carne en caldo
1 Std. 15 Min
Chile relleno de picadillo de tempeh
55min
Espuma de frutos rojos
10min