Kompatibilní verze
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g de betabeles, en rebanadas (2 mm)
- 40 g de jugo de naranja, recién exprimido
-
10
g de vinagre de sidra
nebo 10 g de vinagre de vino blanco - 30 g de aceite de oliva
- ¾ cdita de sal, o al gusto
-
4
filetes de merluza, con o sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) (ver tip)
nebo 4 filete de rape deshuesado y sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) - ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1 cda de hoja de tomillo fresco
- 1850 g agua, plus extra to submerge bags
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 100 g de arúgula
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1665 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de camote
40min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Salsa BBQ casera
50 min
Pato navideño en salsa de ponche
2h 10min
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50 min
Ensalada de arroz salvaje
35 Std.
Salsa de jitomate
35min
Pilaf de arroz salvaje con agujas de cerdo TM6
1 Std. 10 Min
Puré de betabel
1h
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2 Std.
Cocción de arroz jazmín (400 g) TM6
35min