Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 30 g de queso manchego
- 30 g de jitomates deshidratados
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de res en cubos para estofar, en tiras
- 150 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 1 ½ cucharadita rasa de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- agua
- 350 g de arroz basmati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1981.7 kJ / 472 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de res
1h 40 min
Cacerola de pollo
30 Min
Ensalada cremosa de papas
40 Min
Frijol con puerco
35 Min
Pastel de atún con frijoles
40 Min
Guarnición de papas
30 Min
Pastel de carne
50 Min
Tagliatelle con costilla estofada
2h 20min
Fideos con chorizo
30 Min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45 Min
Pasta con carne molida
45 Min
Carne de res a la jardinera
40 Min