山藥蝦仁

山藥蝦仁

4.7 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 切塊
    10 克
  • 1 茶匙
  • 新鮮山藥 去皮、切條(約5公分 x 1公分)
    100 克
  • 紫山藥 去皮、切條(約5公分 x 1公分)
    100 克
  • 草蝦 去頭、殼和腸泥
    6 - 10 隻
  • 紅甜椒 切條(約5公分 x 1公分)
    100 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.5 g
Kalorie 583 kJ / 139 kcal
Tuk 3.7 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 15.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...