
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 薑 切塊
- 1 茶匙 油
- 100 克 新鮮山藥 去皮、切條(約5公分 x 1公分)
- 100 克 紫山藥 去皮、切條(約5公分 x 1公分)
- 6 - 10 隻 草蝦 去頭、殼和腸泥
- 100 克 紅甜椒 切條(約5公分 x 1公分)
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 香油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 139 kcal / 583 kJ
- Protein
- 12.5 g
- Tuk
- 3.7 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Vláknina
- 1.9 g