
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 garlic cloves
- 120 g shallots
- 8 dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed
- 40 g cooking oil
- 200 g pork belly, skinless cut in thin slices
- 20 g dried shrimp soaked to soften, drained
- 200 g pickled olive vegetables (gan lan cai) oil drained
- 20 g chicken stock powder
- 600 g water
- 50 g carrots cut in cubes
- 350 g parboiled basmati rice rinsed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 525 kcal / 2197 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 62 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1013 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Long Bean Rice
1hod. 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Yam Rice
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Tomato-egg soup
20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min