![Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4f0f0ca951572b14fd36c72c0e41f1bf/Derivates/8b468c491b80e48f052d5cb3003ac1fb75a48635.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g roasted pork, cut in 1 cm strips
- 5 sprigs leek, cut in 3 cm strips
- 2 tsp light soy sauce
- 20 g water
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 106 mg
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h