Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g roasted pork, cut in 1 cm strips
- 5 sprigs leek, cut in 3 cm strips
- 2 tsp light soy sauce
- 20 g water
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 106 mg
Alternativní recepty
Braised pork belly
55 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Rice Wine Chicken
30min