Zařízení & příslušenství
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
cooking oil20 g
-
roasted pork cut in 1 cm strips300 g
-
leek cut in 3 cm strips5 sprigs
-
light soy sauce2 tsp
-
water20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
sugar½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
106 mg
Protein
22 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Let's Celebrate Chinese New Year
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Long Bean Rice
1hod. 10min.
Chai Buey
1hod. 45min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Braised pork belly
55min.
Steamed Pork Patty With Rice
25min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min.
Rice Wine Chicken
30min.