Zařízení & příslušenství
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
cooking oil20 g
-
roasted pork cut in 1 cm strips300 g
-
leek cut in 3 cm strips5 sprigs
-
light soy sauce2 tsp
-
water20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
sugar½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
106 mg
Protein
22 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Let's Celebrate Chinese New Year
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min