Veganes Mandel-Eis mit Rhabarber-Grenadine-Kompott

Veganes Mandel-Eis mit Rhabarber-Grenadine-Kompott

3.9 19 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 10hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

Mandeleis
  • Vanilleschote in Stücken
    ½
  • Zucker
    60 g
  • Salz
    1 Prise
  • Mandeldrink (z. B. von Alpro)
    350 g
  • Sahnealternative aus Soja zum Aufschlagen (z. B. Soy Whip von Soyatoo), siehe Tipp
    150 g
  • weißes Mandelmus
    150 g
Kompott und Fertigstellung
  • Wasser
    40 g
  • Grenadinesirup
    20 g
  • Zucker
    30 g
  • Rhabarber längs halbiert, in Stücken (ca. 2 cm), siehe Tipp
    250 g
  • Sahnealternative aus Soja zum Aufschlagen (z. B. Soy Whip von Soyatoo)
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 10 g
Kalorie 1871 kJ / 450 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 6.8 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...