
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Buchweizen
- 20 g vegane Margarine in Stücken (z. B. Alsan)
- 20 g Lupinenmehl (4-5 EL), siehe Tipp
- 250 g Wasser
- ½ TL Salz
Bratgemüse
-
20
g Öl zum Braten
nebo 20 g Butterschmalz in Stücken - 100 g rote Zwiebeln halbiert, in Scheiben
-
200
g Brokkoliröschen klein, halbiert
nebo 200 g grüner Spargel in Stücken (2-3 cm) - 250 g Champignons geviertelt
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Oregano
- ½ TL Rosmarin
- 150 g Cherry-Tomaten halbiert
- 3 - 4 Stängel Basilikum abgezupft
- 150 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
- 1 Stängel Basilikum abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 338 kcal / 1415 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1hod. 10min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1hod. 10min
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20min
Sommerliche Gemüsepizza (glutenfrei)
1hod. 50min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1hod. 10min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1hod.
Amaranth-Bratlinge mit Rote-Bete-Rohkost
1hod.
Black Bean Pattie
30min
Vollkorn-Reissalat
55min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Linsenbraten
1hod. 50min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min