Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Buchweizen
- 20 g vegane Margarine, in Stücken (z. B. Alsan)
- 20 g Lupinenmehl (4-5 EL), siehe Tipp
- 250 g Wasser
- ½ TL Salz
Bratgemüse
-
20
g Öl zum Braten
nebo 20 g Butterschmalz, in Stücken - 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
-
200
g Brokkoliröschen, klein, halbiert
nebo 200 g grüner Spargel, in Stücken (2-3 cm) - 250 g Champignons, geviertelt
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Oregano
- ½ TL Rosmarin
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 3 - 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 150 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1415 kJ / 338 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vollkorn-Reissalat
55 min
Quinoa-Köfte mit Salat
1 godz. 30 min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1 godz. 10 min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Hirsepuffer
1 godz. 10 min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1h 40min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min
Sommerliche Gemüsepizza (glutenfrei)
1 Std. 50 Min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 godz. 10 min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1 godz. 10 min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1h 25min