Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 300 g batata cortada em pedaços
- 400 g pera-rocha cortada em cubos pesquenos
- 2 c. chá de sal
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 15 g mostarda de Dijon
- 600 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - ¼ c. chá de noz-moscada
- 1 c. chá de crème fraîche p/ servir (volitelně)
- 1 pitada de piripíri em flocos p/ servir (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 559.4 kJ / 133.7 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 829.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócolos e rúcula
40 Min
Sopa de brócolos com croutons
1 Std.
Creme de legumes versátil
45 Min
Menu: Creme de cenoura e caril & lagostins com arroz aromatizado
45 Min
Sopa de abóbora
35 Min
Sopa de brócolos
15 Min
Sopa de legumes versátil
50 Min
Sopa de abóbora e hortelã
40 Min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45 Min
Creme de espinafres
40 Min
Sopa de feijão-verde e cenoura
40 Min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30 Min