Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 240 g di latte intero
-
25
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 8 g di lievito di birra disidratato - 60 g di zucchero
- 70 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 570 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Ripieno alle mele
- 130 g di latte intero
- 70 g di succo di mela
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 60 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 15 g di farina tipo 00
- 2 tuorli
- 35 g di burro a pezzi
Crumble e mele al rum
- 50 g di mandorle pelate
- 120 g di farina tipo 00
- 85 g di burro a pezzi
- 65 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 250 g di mele, qualsiasi tipo, pulite, sbucciate e a pezzi
- 1 cucchiaio di Rum
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1569.4 kJ / 375.1 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 32.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta amaretti e mela
2 Std.
Burrito di carne
1h 30min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3 Std. 20 Min
Rosette alle mele
3 Std. 30 Min
Trecce dolci
4 Std.
Buchteln alla confettura di prugne
4 Std. 10 Min
Bussolai di Burano
2 Std.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Torta della nonna (TM6)
1h 30min