Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 150 g di burro a pezzi, congelato
- 150 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di burro
- 400 g di porri a fette (1 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 300 g di vongole, fresche, ben pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2479 kJ / 592 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1h 30min
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2hod. 15min
Flan ai quattro formaggi
1h
Nidi di meringa
3 Std. 20 Min
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40min
Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi
3h 30min
Crema per albicocche ripiene
30min
Torta pasquale di riso e cioccolato
4hod.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Capesante gratinate
25min
Crema di patate dolci con chips croccanti
40min
Sformatini al cotechino
30min