Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 150 g di burro a pezzi, congelato
- 150 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di burro
- 400 g di porri a fette (1 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 300 g di vongole, fresche, ben pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2479 kJ / 592 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frozen yogurt cheesecake ai mirtilli
12 Std. 30 Min
Torta Sacher bianca
2h 15min
Tirtlan
1 Std. 30 Min
Gamberoni in salsa di cocco caramellata
30min
Intreccio d'amore
1 Std. 30 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Mousse di scampi e sogliole
35min
Crêpes ai gamberi e crescione
1 Std. 30 Min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40min
Focaccia al pesto
3 godz. 40 min
Cheesecake ricotta e pere
4h 35min