Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa demolhada a frio
- 50 g sementes de abóbora
- 50 g semente de girassol
- 40 g água
- 1 c. chá de sal
Massa-mãe de trigo
- 200 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 200 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 20 g semente de girassol
- 20 g flocos de aveia
- 30 g sementes de abóbora
- 110 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g água, mais q.b. p/ pincelar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 100 g farinha integral (ver dica)
- 140 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1326 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de milho
1 Std. 20 Min
Pão doce
2 Std. 30 Min
Pão sem glúten
3 Std. 20 Min
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1 Std. 35 Min
Mistura de ervas aromáticas para pão
Nenhuma avaliação
Quebra-nozes
Nenhuma avaliação
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Bolo de polenta
1h
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de sementes e tâmaras
1h 50min
Pão dos 3 ás sem glúten
1h
Bolo de coco sem farinha
35min