Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa demolhada a frio
- 50 g sementes de abóbora
- 50 g semente de girassol
- 40 g água
- 1 c. chá de sal
Massa-mãe de trigo
- 200 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 200 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 20 g semente de girassol
- 20 g flocos de aveia
- 30 g sementes de abóbora
- 110 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g água, mais q.b. p/ pincelar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 100 g farinha integral (ver dica)
- 140 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1326 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21h
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Carcaças de espelta
23sa 40 dk
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão de iogurte
14j 50 menit
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2hod.
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min