
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa demolhada a frio
- 50 g sementes de abóbora
- 50 g semente de girassol
- 40 g água
- 1 c. chá de sal
Massa-mãe de trigo
- 200 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 200 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 20 g semente de girassol
- 20 g flocos de aveia
- 30 g sementes de abóbora
- 110 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g água mais q.b. p/ pincelar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 100 g farinha integral (ver dica)
- 140 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 325 kcal / 1326 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manteiga de polenta vegan
25min
Pão de quinoa e batata-doce sem glúten
1hod. 25min
Mistura de ervas aromáticas para pão
Žádné hodnocení
Quebra-nozes
Žádné hodnocení
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão de iogurte
14hod. 50min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Queques de pera e especiarias
Žádné hodnocení
Pães de girassol e linhaça
20hod. 10min