Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa fervida
- 100 g centeio em grão
- 350 g água
- 30 g sementes de linhaça
- 50 g flocos de aveia
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco s/ sal
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g manteiga s/ sal fria
- 2 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ envolver
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Massa-mãe em pó
24u.
Massa-mãe
360h
Pão de leitelho
18 Std.
Pão branco
15 Std.