Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 100 g farinha tipo 65
Massa demolhada a frio
- 50 g semente de girassol
- 40 g sementes de linhaça
- 90 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 140 g farinha de trigo integral
- 160 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 173 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 22.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carcaças de espelta
23sa 40 dk
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Pão de iogurte
14j 50 menit
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16h 15min
Massa-mãe em pó
24h
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2hod.
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15j 45 menit
Pão de leitelho
18 Std.