
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 100 g farinha tipo 65
Massa demolhada a frio
- 50 g semente de girassol
- 40 g sementes de linhaça
- 90 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 140 g farinha de trigo integral
- 160 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1125 kcal / 4572 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 173 g
- Vláknina
- 22.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão rústico suíço
25hod. 20min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de lavrador
16hod. 15min
Pão de mistura de centeio e ervas
14hod. 30min
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Massa-mãe
360hod.
Mix para pão integral e pão
24hod.
Pão de mistura simples
3hod. 40min