Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 100 g farinha tipo 65
Massa demolhada a frio
- 50 g semente de girassol
- 40 g sementes de linhaça
- 90 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 140 g farinha de trigo integral
- 160 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 173 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 22.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bijoux de trigo e centeio
15u. 20min
Pão pardo torcido
16hod.
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Pão de iogurte
14h 50 min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16u. 10min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de leitelho
18h
Massa-mãe em pó
24h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min