Nuvem de espelta

Nuvem de espelta

4.0 1 rating
Příprava 45min.
Celkový 16hod. 30min.
9 unidades

Suroviny

Massa prévia
  • água morna
    50 g
  • farinha de espelta integral
    60 g
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
Massa-mãe de centeio
  • água
    70 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    5 g
  • farinha de centeio tipo 130
    50 g
Massa demolhada a frio
  • água
    50 g
  • flocos de aveia
    50 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água mais q.b. p/ borrifar e p/ vapor
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha de espelta tipo 630
    250 g
  • farinha de centeio tipo 130 mais q.b. p/ polvilhar
    50 g
  • psyllium husk
    4 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • manteiga s/ sal
    10 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 522.2 mg
Protein 7.5 g
Kalorie 827.4 kJ / 197.8 kcal
Tuk 2.3 g
Vláknina 7.8 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 39.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...