
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa-mãe de centeio
- 70 g água
- 5 g isco (massa-mãe de centeio)
- 50 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g água
- 50 g flocos de aveia
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água mais q.b. p/ borrifar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha de espelta tipo 630
- 50 g farinha de centeio tipo 130 mais q.b. p/ polvilhar
- 4 c. chá de psyllium husk
- 2 c. chá de sal
- 10 g manteiga s/ sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 197.8 kcal / 827.4 kJ
- Protein
- 7.5 g
- Tuk
- 2.3 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 522.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão rústico suíço
25hod. 20min
Pão Venezia
17hod. 10min
Pão de leitelho
18hod.
Pão rústico
2hod.
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de lavrador
16hod. 15min
Pães de girassol e linhaça
20hod. 10min
Pão de mistura de centeio e ervas
14hod. 30min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min