Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 130 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl
- 15 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 380 g Rote Bete, gegart, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Zitronensaft
Belag und Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Schmand
- 120 g Schinkenwürfel, mager
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2261 kJ / 540 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Kürbis-Pizza
1h
Vollkorn Mangold-Quiche
1h 30 min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 godz.
Grünkohl-Lasagne
1h 10 min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1h
Pastinaken-Salbei-Sticks
40 min
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Möhrenquiche mit Salbei
1hod. 35min
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1hod. 35min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20 min