Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g kandierter Ingwer
- 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 90 g Mehl
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 600 g Rote Bete, mit Schale
- 2 Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
- 4 EL Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
-
4
EL Haselnussöl
nebo 4 EL Olivenöl - 3 Prisen Pfeffer
- Olivenöl, zum Einfetten
- 3 Lorbeerblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1687 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Pastinakenpuffer
40 Min
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1h 10min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1u. 5min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 Min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 Std. 45 Min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h