Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 60 g Wasser
Füllung
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 230 g Wasser
- 100 g rote Linsen
- 100 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 3 Eier
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- 20 g Paniermehl zum Bestreuen
- 30 g Butter, in Flöckchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1375 kJ / 329 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinitarte
45min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Pizza mit Rote Bete
1 Std. 30 Min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 Std. 30 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Spinattorte
1 Std.
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Kürbis-Tarte
2h 35min
Kürbis-Feta-Quiche
45min